За нас

Кои сме ние?

Фирма НЕРЕИДИ ООД е създадена през 2012г. и регистрирана в търговският регистър под номер 202094932. Като най-младият „играч“ на пазара ние имаме идеална цел – да доближим представите и сетивата на своите клиенти до едно по-високо ниво на усещане за парфюма. От много време вече, парфюмирането се свързва с аерозолното нанасяне на парфюма или парфюмната вода. Някой дори се самозабравят в това действие и вместо удоволствие създават неприятното усещане, че са се „изкъпали“ с парфюма. Отделен е въпросът, че всички аерозоли съдържат алкохол, който предизвиква нежелани реакции на кожата и спомага за бързото изветряване на аромата от парфюма.

Натуралните продукти се превърнаха в еталон за качествен живот. Козметичните продукти не правият изключение. Това е и причината да Ви предоставим възможността да се изберете по- добрата алтернатива и да се докоснете до екзотиката на парфюмните масла от Египет. Тяхната дума за парфюм е преведена като „аромат на боговете“. Пророкът Мохамед пише „Парфюмите са храни, които пробуждат духа“.

Забележка: Всички търговски марки са собственост на техните парфюмни къщи. Ние не сме свързани и не представляваме нито една от тях. Използването на всички марки е единствено и само за ориентир.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПАРФЮМИТЕ БЕЗ АЛКОХОЛ?

 1. Парфюмните масла са неразредени сложни парфюмни композиции. Те попиват в кожата и освобождават ароматните си съставки в продължение на 6-24 часа. Този процес е тясно свързан с типа на кожата и излъчваната от нея топлина.
 2. Те съдържат основно натурални аромати.
 3. Натуралните аромати не са така агресивни, но притежават свой характер и са много по-изтънчени.
 4. Техният аромат не е така интензивен, но е много по траен.
 5. Парфюмните масла имат и терапевтичен ефект, който е свързан с основните им съставки.
 6. Те не са натрапчиви и могат да се усетят само при много близко разстояние.
 7. Опаковката е по-малка и удобна. Ценно е съдържанието, а не визията на опаковката /установено е , че много парфюми се продават заради вида на опаковката/
 8. Количественият разход е много по-малък, а се постига много по-голям ефект.
 9. Парфюмните масла пазят годноста си, докато според експерти в търговията доказват, че обичайния срок на годност на популярните парфюме е 6-18 месеца.
 10. Наличието на алкохол в комерсиалните парфюми води до отнемане на влагата от тялото и така оказва пагубно влияние върху цялата клетъчна структура

КАК ДА ИЗБЕРЕМ СВОЯ АРОМАТ?

   • 1. Започнете избора си на парфюм от любимата си ароматна категория:

    1. Парфюми с цветен аромат
    2. Парфюми с ъс свеж зелен аромат
    3. Парфюми с ориенталски аромат
    4. Парфюми с цитросово – плодов аромат

  2. След като сте наясно от коя категория е вашия любим парфюм потърсете този, който съдържа вашата любима съставка. Например ванилия, роза , амбра и др.

  • 3. Пробвайте аромата върху кожата си. Всеки аромат се разгръща различно в зависимост от типа на кожата. И помнете, че именно Вие сте много важен фактор, който допълва уханието.
  • 4. Натуралният парфюм не се преценява по уханието от капачката. Поставете малко от него върху китката или в сгъвката на лакътя.
  • 5. Помнете, че за усетите разгърнатия аромат трябва да изчакате 5-10 мин. Така няма да съдите за парфюма само по неговите връхни нотки.
  • 6. Добре е да не прекалявате с броя на изпробванит аромати.
  • 7. Ако все пак сте се изкушили може да изчистите обонянието си , като помиришете шепа кафе.
  • 8. Изберете вашия аромат с удоволствие и търпение. Така ще постигнете не само красиво ухание, но ще си подобрите настроението и ще подложите тялото си на аромотерапия.